volantová Futaba T7PX 2.4GHz + 4x přijímač

PRODÁM

Prodám použitou, ale plně funkční špičkovou RC soupravu Futaba T7PX + 4x přijímač. Na dotykovém displeji ochranná folie. Součástí prodeje vše na foto. 2x přijímač R2006GS + 2x přijímač R304SB. Napájení vysílače Eneloop akupack.
Cena za komplet 7000kč. Pořizovací cena přes 20tis.Kč

Volantová RC souprava Futaba T7PX pro profesionály i milovníky expedičních RC aut. Sedm kanálů, telemetrie, nastavitelná ergonomie, barevný dotykový displej, špičková kvalita, české menu. V balení přijímač R334SBS. Futaba T7PX nahrazuje vysílač T4PX.
Novinou je nová modulace T-FHSS SR, u které je odezva neuvěřitelných 2.45 ms! Vysílač je samozřejmě kompatibilní s s modulacemi T-FHSS, S-FHSS a FASST C2. Seznam kompatibilních přijímačů naleznete v článku Kompatibilita vysílačů a přijímačů Futaba. Samozřejmostí je špičková kvalita provedení všech částí vysílače.
Vysílač je osazen velkým barevným TFT dotykovým displejem umožňující intuitivní programování a rychlý přehled o nastavených parametrech či telemetrii. Vše je zobrazeno na jedné obrazovce.
Vysílač obsahuje zabudovaný hlasový výstup telemetrických do integrovaného reproduktoru nebo do výstupu pro sluchátka. Nemusíte se tak obtěžovat sledováním údajů displeji, můžete se plně soustředit na závodění.
Díky slotu na mikro SD kartu si můžete přehrát software ve vysílači, sdílet či přenášet nastavení modelů mezi vysílači, a díky záznamu telemetrie i po skončení závodu vyhodnotit telemetrická data.

7 000 Kč PEVNÁ CENA
  • vloženo 13. 4. 2024 11:31
    Apr 13, 2024, 11:31:45 AM
  • inzerát č. 1155646
  • zobrazeno
  • osobní převzetí:
    Přerov
  • zašlu do těchto zemí:
    Česká republika
    Slovenská republika
Přeposlat / sdílet inzerát
Facebook WhatsApp E-mail Odkaz:
Pro diskuzní fóra - kód phpBB:
Pro diskuzní fóra - kód Markdown: