Spektrum DX6e DSMX pouze vysílač

PRODÁM

Vysílač Spektrum DX6e je vybaven inovacemi a vlastnostmi, které mají pouze vysílače vyšších tříd. Telemetrie, bezdrátový Učitel-žák, menu pro letadla, větroně, multikoptéry a vrtulníky, 250 modelů v paměti, možnosti ukládání dat na SD kartu, možnosti update vysílače a nastavení módu pouhým přepnutím.
Bezdrátový učitel-žák

Nově lze využít revoluční bezdrátový přenos a využít aplikaci Wireless Trainer v menu vysílače. Tato technologie přináší větší možnosti než přenos kabelem, především je zde možnost pracovat s více žáky, aniž by bylo nutné opětovné párování, propojování či nastavování. Pro zprovoznění bezdrátové funkce Učitel-žák Vám postačuje pouze napárovat jiný či jiné žákovské vysílače Spektrum DSM2/DSMX k vysílači DX6e. DX6e tak přijímá signál od vysílače žáka, který pak vysílá do modelu.Bezdrátový systém Učitel-žák ocení zejména vedoucí leteckých kroužků, kteří mohou pohodlně bez kabelu pomáhat s výukou létání. Vysílač nemá výstup Jack pro kabel Učitel-žák ani pro simulátor.
Programování pro letadla, vrtulníky, multikoptéry a větroně.

Kromě rozsáhlých možností programování pro letadla a vrtulníky, obsahuje DX6e impozantní seznam funkcí programování taky pro multikoptéry a větroně. Režimy letu, volba typu křídla a ocasních ploch, Volné i přednastavené mixy. Intuitivní jednoduché programovací rozhraní pomocí rolovacího tlačítka, umožňuje všechny tyto funkce snadno editovat a používat.
Paměť na 250 modelů.

Cena dohodou
  • vloženo 13. 10. 2022 22:28
    Oct 13, 2022, 10:28:40 PM
  • inzerát č. 1070021
  • zobrazeno
  • osobní převzetí:
    Středočeský kraj
Přeposlat / sdílet inzerát
Facebook WhatsApp E-mail Odkaz:
Pro diskuzní fóra - kód phpBB:
Pro diskuzní fóra - kód Markdown: