Reakce na upozornění Michal Dalecký

RŮZNÉ

Zdravím všechny modeláře, reaguji na upozornění uživatele Wingpes který píše něco na pana Daleckého, věřím že s panem Daleckým je vše v pořádku a problém je jinde.
Wingpes je totiž další profil známého dlouholetého podvodníka Davida Fikáčka, na sbazaru inzeruje zase autíčka a koukám že zde opět lepené modely, zase jen otázka času kdy začne podvádět i s mašinkama.
Změnil si město na Brno místo Kravař, Hlučína a Ostrava město.
Je znám pod mnoha profily, papulus, hobbynasidoby2, David matchbox, David Loter, a profil jeho přítelkyně která bývá majitelkou účtu Pav ca
Jeho specialitou je vykoupit prázdné krabice od dražších modelů, vyfotit a poslat v nich levné stavebnice za pár korun a vymlouvat se že tomu nerozumí, Případně že je chyba u zprostředkovatele prodeje, že chybovala manželka, zásilkovna vykradla balík apod.
Dokonce tvrdí že když vám pošle nějakou fotku že má nárok na 300kč dle obchodního zákoníku, jenže to zjistíte až když mu po dohodě pošlete peníze a on napíše že je to málo takže jste v pasti, zatím nikomu nedodal daňový doklad.
Dále pak buď nepošle nic, pošle něco v nedostatečném množství nebo něco úplně jiného ve zlomkové hodnotě.
Když tedy pošle tak až za cca tři týdny s hromadou výmluv.
Inzeruje hodně na sbazaru, vyloupne se občas i zde a na bazoši dělá rychlozlodějinu, hodí na něj něco hodnotného, jakmile kupující pošle peníze, inzerát smaže a přestane komunikovat.
Velice rád vyhrožuje policií nebo hrubě uráží.

Většinou jde o částky kolem pár stovek které leckdo hodí za hlavu a nehodlá docílit spravedlnosti, jenže u vláčků a dražších modelů matchbox už to jde do tisíců.

Doufám že si to tu přečte, půjde mě také udat, dá PČR přečíst tento text, ty si konečně spojí tu hromadu oznámení včetně jednoho hromadného na státním zastupitelství a rovnou si ho tam nechají ve vazbě protože poškozených už je více než 100 a trestnou činnost páchá dál.

Takový člověk nemá v civilizovaném světě co dělat, takže nezbývá než se mezi sebou vzájemně varovat a nenechat si to líbit.

Cena na dotaz
  • vloženo 20. 2. 2022 13:42
    Feb 20, 2022, 1:42:58 PM
  • inzerát č. 1038658
  • zobrazeno
  • osobní převzetí:
    Praha
Přeposlat / sdílet inzerát
Facebook WhatsApp E-mail Odkaz:
Pro diskuzní fóra - kód phpBB:
Pro diskuzní fóra - kód Markdown: