E-flite Cessna Citation 0.64m SAFE Select BNF Basi

PRODÁM

Letadlo je nové,nepoškozené.Mám i vysílač Spektrum
Staň se dopravním pilotem a létej s RC modelem letadla Cessna Citation Longitude! Jedinečný model je poháněn dvěma dmychadly 30mm, má elektronickou stabilizaci AS3X a volitelnou funkci SAFE® Select. Navíc je vybaven pozičním osvětlením a odnímacím 3-kolým podv
RC model E-flite® UMX ™ (Ultra Micro eXtreme) Citation Longitude umožní všem příznivcům a fanouškům dopravních letadel dopřát si požitek z pilotáže prostřednictvím RC modelu a to snadnou a přístupnou formou. Pokud jset vlastníkem vysílače Spektrum se kterým spárujete model, tak dále potřebujete již pouze levnou 3-článkovou LiPol baterii 800mAh. Po otevření krabice máte k dispozici kompletně hotový nabarvený model, který je po krátké přípravě vašeho vysílače a spárování, schopen letu. Model je vybaven letovou elektronickou stabilizací AS3X, která se stala již standardním vybavením mikro modelů E-flite. Navíc pro modeláře, kteří si nejsou zcela jisti zda model zvládnou, přichází výrobce s pomocí volitelné ochrany letové obálky SAFE. Tento systém dokáže omezit náklon a klonění modelu a zamezit přechodu modelu na záda či do ostré spirály. Stačí jen pustit páky ovladače do neutrálu a model se sám srovná do horizontálního letu. Této funkce se dá přiřadit přepínači, kterým můžete funkci SAFE aktivovat a deaktivovat.

Konstrukce modelu je z pěnové hmoty, z níž jsou ve formách vyrobeny jednotlivé díly modelu. Nainstalována je kompletní elektronika, přijímač Spektrum SPMAR6430T s integrovanými regulátory, dvě dmychadla EDF se střídavými motory EFLUM0810 8800Kv. Kormidla jsou řízena lineárními servy 2,3g SPMSA2030LO. Nainstalováno je osvětlení barevnými LED pozičními a přistávacími světly. Pokud máte k dispozici kvalitní vzletovou dráhu, můžete využít podvozek, který má řízenou příďovou nohu nebo létejte bez podvozku se startem z ruky a přistáním do trávy.
Vlastnosti Cessna Citation Longitude

Oficiální licence replika letadla Cessna Citation Longitude
Funkční LED navigační a přistávací světla
Větší výkony a rychlost ve srovnání s ostatními modely Ultra Mikro EDF
Výkoné nové motory pro LiPol 3S a rotory EDF s větším průměrem 30mm
Přijímač Spektrum™ se špičkovou technologií 2,4GHz DSMX®
Nepřekonatelná stabilizace díky exkluzivní technologii AS3X®
Snadné létání s volitelnou funkcí SAFE® Select
Kompletně sestavený model, připraven k letu
Lehká a odolná konstrukce
Skvělý vzhled, autentické detaily a zbarvení
Odnímatelný 3-kolý podvozek s řiditelným příďovým kolem
Baterii přidám

Cena dohodou
  • vloženo 13. 10. 2022 22:25
    Oct 13, 2022, 10:25:38 PM
  • inzerát č. 1070019
  • zobrazeno
  • osobní převzetí:
    Středočeský kraj
Přeposlat / sdílet inzerát
Facebook WhatsApp E-mail Odkaz:
Pro diskuzní fóra - kód phpBB:
Pro diskuzní fóra - kód Markdown: