Aktuální inzeráty uživatele Pojezdy.EU

Stavebnice KB Model - doprodej, sleva 10%

Větší množství stavebnic domečků od KB Model, nesestavených, se slevou 10% z původních cen, k dispozici pouze to co je na fotce a do vyprodání. Předání osobně na burze v Opletalce, na Florenci, dále Vyžlovka u Kostelce n. Č.L. a nebo Zásilkovnou za kilo navíc. Ceny u každé položky viz obrázek.

999 Kč
Feb 3, 2023, 12:47:31 PM
Praha
Redukce pro osazení Plux22 dekodéru do T478 Roco

Deska pro úpravu modelu Zamračené / Brejlovce Roco - možnost osazení Plux22 dekodéru a nezávislého ovládání světel v souladu s návěstní soustavou ČSD / ČD - světla do kříže pro obsazený stroj, světla v režimu posun, nezávislé ovládání hlavního reflektoru, osvětlení do pracoviště strojvůdce. Deska nahrazuje originální desku dodávanou výrobcem, je nutné přepájet přívodní vodiče v lokomotivě. Osazení desky do modelu je možné za příplatek a po dohodě pokud to časové možnosti dovolí. Návod pro instalaci : Desku je třeba zapojit místo originální desky osazené výrobcem. S ohledem na potřebu zachování pořadí drátků - což může být problém protože v posledních sériích jsou všechny černé - se mi osvědčil následující postup : Položit novou desku na desku původní a na jedné straně jeden po druhém přepájet drátky na novou desku. Následně lze starou desku odklopit a novou přišroubovat na své místo v modelu. Poté zopakujeme postup a jeden po druhém přepájíme drátky na opačné straně. Starší ve

599 Kč
Jan 15, 2023, 10:36:56 PM
Praha
Testovací "nekonečná" kolej H0

Testovací stolice pro zkoušení lokomotiv. Rolovací přípravky jsou uchycené pomocí magnetů pro snažší použití - zajišťují kvalitní přenos napájení a rychlé přestavení bez nutnosti cokoliv šroubovat. Ideální pro zkoušení, zajíždění, servis nebo ozvučování lokomotiv. Základ tvoří nerezová kulatina průměru 8 mm - nehrozí prohnutí ani pod těžkou lokomotivou. Délka 50 cm. Základ je univerzální pro H0 i TT. Součástí stolice je 6 přípravků s ložisky, jeden pro každou nápravu. Další je možné dokoupit. Osobně v Praze, Opletalce, Vyžlovce, nebo za kilo navíc Zásilkovnou. Přívod napájení - šroubovací svorkovnice. Příprava pro konektor na banánky 4mm. Stačí osadit.

1 099 Kč
Jan 5, 2023, 9:00:20 PM
Praha
Figurky - hlídka silniční policie.

Sada 4 figurek, osobně Praha - Florenc - Opletalka - Vyžlovka, nebo za 100 navíc poštou / zásilkovnou. Barvené - 499,- Nebarvené - 249,-

499 Kč
Jan 5, 2023, 8:57:51 PM
Praha
Kotlove vozy Igra

Kotlove vozy, nove. 2200,- za set dvou vozu. 1200,- jednotlivy vuz. Osobne Florenc, Vyzlovka, Opletalka, nebo za kilo navic Zasilkovnou.

2 300 Kč
Jan 15, 2023, 10:34:35 PM
Praha
Testovací kolej TT - 50 cm

Testovací stolice pro zkoušení lokomotiv. Ideální pro zkoušení, zajíždění, servis nebo ozvučování lokomotiv. Základ tvoří nerezová kulatina průměru 8 mm - nehrozí prohnutí ani pod těžkou lokomotivou. Delka 50 cm. Základ je univerzální pro H0 i TT. Rolovací přípravky jsou uchycené pomocí magnetů pro snažší použití - zajišťují spolehlivý přenos napájení a rychlé přestavení pro novou lokomotivu. Součástí stolice je 6 přípravků s ložisky, jeden pro každou nápravu. Další je možné dokoupit. Osobně v Praze, Opletalce, Vyžlovce, nebo za kilo navíc Zásilkovnou. Přívod napájení - šroubovací svorkovnice. Příprava pro konektor na banánky 4mm. Stačí osadit.

999 Kč
Dec 19, 2022, 9:57:00 AM
Praha
Odstranit reklamy