Aktuální inzeráty uživatele Wendy Crx

Set Piko viz foto

Viz foto. Nálezový stav. Loko KO, vozy sem tam něco upadlého..spíše pro sběratele který si to dá dohromady.

550 Kč
Feb 21, 2024, 6:44:45 PM
Havlíčkův Brod
Poděkování za zkažený dárek ing.Polakovic

Velice "děkuji " za hezký, byť rozbitý dárek od pana ing Polakoviče. Jedná se o krásnou 555, která došla s olámanými detaily ( což ok, to se stane ) ale byl prasklý unašeč.... Na upozornění a zeptání se na sjednání nápravy pouze arogantní odpověď - s vámi jsem skončil :) Má chyba že jsem si model nerozbalil hned jak přišel ale až po vánocích neb to byl dárek...no ale i kdybych se ozval ihned, nezměnilo by se vůbec nic. Tak že děkuji pane Polakovič z Ústí, z dárku mám obrovskou radost , užijte si peníze a zase někdy.

1 Kč
Jan 4, 2024, 12:23:05 PM
Havlíčkův Brod
Inzerát neobsahuje foto.

Kolegové, chtěl bych upozornit na podvodníčka pana Pavla Jaskulu ( olomoucký kraj ) tel kontakt 702 655 799 Nabízel v sekci TT ale i HO. Má škoda neni veliká, vlastně se až divim že je někdo tak hloupý a obere někoho o 1270kč, ale proč nad tím mávnout rukou a nechat ho v tom pokračovat. Tel mi nezvedá ( prý v servise s vadou displeje ale vyzvání, divné že xd ) na maily odepisoval stylem.. služ cesta, odesílám zítra, nebo ozvu se vám... V týdnu nesu mailovou komunikaci, screeny z inz a jeho číslo účtu na který jsem odesílal částku k řešení na PČR. Pokud má někdo stejný problém, ozvěte se. Hezký zbytek dne

Cena dohodou
Jun 4, 2023, 10:19:58 AM
Kraj Vysočina
Inzerát neobsahuje foto.
RŮZNÉ

Kolegové, i mě, po asi 25letech postihla ta nemilá zkušennost s podvodníkem. Jedná se o klasický podvod - nabízím, kupuji, zašlu prašule, výmluvy jak odesílá, služ.cesta, mimo domov, telefon v servise ( ale vyzvání, divné,že?? ) Jedná se o jedince pana Pavla Jaskulu ( Olomoucký kraj ) tel kontakt 702 655 799 Má škoda neni veliká ( 1270kč vč pošty ) ale proč nad tím mávnout rukou a nechat toho zmetka klidně spát a obírat další... Nabízel zde v sekci HO ale i TT Tento týden půjdu na PČR s mailovou komunikací a jeho číslem účtu aby se věc začala řešit. Pokud má s panem Jaskulou také někdo problém, můžete se ozvat na mail.

Cena dohodou
Jun 4, 2023, 10:12:00 AM
Kraj Vysočina
Odstranit reklamy