Tamiya Double Blaze 2 Enge / Twin Detonator

PRODÁM

Monster truck TAMIYA Double Blaze! NESMRTELNY Plne oloziskovany, dlouhe Alumin. olejove tlumice ! Tento dvoumotorový 4WD je vybaven 2 motory, mam tam 540 vpředu i vzadu pro rychlost a výkon. Podvozek využívá robustní a účinný převodový mechanismus a pevně drží převodovky na obou stranách pomocí odolného polykarbonátového monokokového rámu. „Monster Truck“ tuningova kola - orig Tamia - gelb. kola. / Velké pneumatiky pro monster trucky o průměru 130 mm -NESJETE bodliny - vysokou přilnavost.
za 600,- Kc mozno vymenit NOVE Pneu ! , stabilitu i v tom nejnáročnějším terénu. Baterie, je umístěna ve středu podvozku, s motory vpředu a vzadu. Servo řízení je také centrálně umístěno pro optimální vyvážení
Flexibilní nezávislé zavěšení kol s dvojitým příčným ramenem s třecími tlumiči je připraveno zvládnout všechny druhy jízdních podmínek. Utěsněné převodovky diferenciálu F&R jsou předpřipravené a lze je demontovat bez demontáže podvozku pro super údržbu. Včetně serva HITEC. Nekde mam skladem celou novou prevodovku - nikdy nepouzita - pri rychlym jednani ji nekdy na sve naklady dodam.

8 200 Kč PEVNÁ CENA
  • vloženo 25. 3. 2023 13:23
    Mar 25, 2023, 1:23:18 PM
  • inzerát č. 1097426
  • zobrazeno
  • osobní převzetí:
    Olomoucký kraj
Přeposlat / sdílet inzerát
Facebook WhatsApp E-mail Odkaz:
Pro diskuzní fóra - kód phpBB:
Pro diskuzní fóra - kód Markdown: