DJI Avata

PRODÁM

Prodám nový nelétaný dron DJI Avata.
Pořizovací cena je 35 990 Kč

Dron DJI Avata bude váš kompaktní, výkonný a agilní parťák na vašich výpravách za pořízením nových snímků a videí. Zachyťte vše kolem sebe, vaše zážitky pomocí kvalitního snímače se super širokým zorným polem 155°. Dron vyniká kompaktními rozměry, velice nízkou hmotností a svou odolností. Vrtule jsou chráněny zabudovaným krytem. Nebude tak pro vás problém vzít si jej kamkoliv budete potřebovat a natáčet nebo fotit.

Nové combo s Goggles 2 a pohybovým ovladačem
Nový zážitek z létání za pomocí brýlí DJI Goggles 2 a pohybového ovladače.

Brýle DJI Goggles 2 jsou kompaktní a snadno se přenášení (i díky skládací anténě). Těšit se můžete na pohodlné nošení i při dlouhodobém používání. Brýle mají až 2hodinovou výdrž baterie a vynikají rychlým nabíjením.

U brýlí DJI Goggles 2 si lze upravit dioptrickou korekci od +2,0 D do -8,0 D4,5. Pomocí nastavovacího knoflíku nastavení dioptrií zafixujete a zamezíte tak náhodnému přenastavení.

DJI Motion Controller
Chopte se ovladače DJI Motion Controller a dopřejte si intuitivní zážitek z létání. Stiskněte spoušť, otočte zápěstím dopředu nebo zahněte za roh. Ovládací prvky se jednoduše používají a snadno se s nimi sžijete. Vy i dron budete jako jeden.

K zajištění maximální přesnosti využijte manuální režim s DJI FPV Remote Controller 2 a dosáhněte pokročilých letových pohybů a skvělých efektů letecké fotografie. V aplikaci DJI Virtual Flight vám bude k dispozici celá řada simulovaných scénářů pro chytré telefony i počítače. Neustále se vyvíjet a trénovat tak můžete uvnitř i venku.

DJI FPV Remote Controller 2

Epické záběry jsou samozřejmostí
Kompaktní dron DJI Avata oplývá 1/1,7palcovým snímačem CMOS s podporou ultra širokoúhlého záznamu ve 4K s clonou f/2.8. To vše vám umožní zachytit takové záběry, které vaše publikum uchvátí.

1/1,7 palce — Senzor
4K/60 snímků za sekundu6 — Video
155° — Super široké zorné pole
D - Cinelike
Barevný režim
RockSteady 2.0 — EIS
HorizonSteady — EIS

Díky všesměrové antény 2T2R se můžete těšit na skvělou odezvu dronu DJI Avata během celého letu. Velkou výhodou je, že si užijete ostré a plynulé zobrazení v reálném čase ve vašich brýlích, a to dokonce i v prostředí s rušením.

1080p — Maximální kvalita přenosu videa
100 fps — Maximální snímková frekvence přenosu videa
30 ms — Nejnižší latence přenosu videa
10 km — Maximální dosah přenosu videa
50 Mbps — Maximální přenosová rychlost videa
H.265 — Kódování přenosu videa

19 000 Kč PEVNÁ CENA
  • vloženo 30. 4. 2024 8:43
    Apr 30, 2024, 8:43:38 AM
  • změněno 13. 5. 2024 17:26
    May 13, 2024, 5:26:00 PM
  • inzerát č. 1158396
  • zobrazeno
  • osobní převzetí:
    Brno-město
  • zašlu do těchto zemí:
    Česká republika
    Slovenská republika
Přeposlat / sdílet inzerát
Facebook WhatsApp E-mail Odkaz:
Pro diskuzní fóra - kód phpBB:
Pro diskuzní fóra - kód Markdown: